Liqui Moly Kuhler Reiniger 300ml. sredstvo za ispiranje hladnjaka

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

840,00 din.
Postavite pitanje
LM20805
Na stanju
+

Naslage u rashladnom sistemu sprečavaju razmenu toplote, blokiraju rad termostata i mehanizma za regulaciju temperature rashladne tečnosti. Povećana temperatura prouzrokuje neekonomičan rad motora, povećana istrošenja i mogućnost kvara. KUHLER REINIGER odstranjuje nečistoću i naslage, te osigurava idealnu temperaturu motora. Uklanja i rastvara naslage masti i uljni mulj. Potpuno neškodljiv za gumu, plastiku, te materijale od kojih je izgrađen rashladni sistem. Kompatibilan sa antifrizom. Ne sadrži kiseline ni bilo koje druge agresivne elemente. Za sve tekuće rashladne sisteme. Dovoljno za sistem do 10 litara.Pogodno za sve rashladne sisteme u motornim vozilima, autobusima i komercijalnim vozilima. UPUTSTVO Dodajte sadržaj u vodu za hlađenje. Pokrenite sistem grejanja . U zavisnosti od stepena kontaminacije neka motor radi oko 10 do 30 minuta. Potom isprazniti sistem za hlađenje i isprati ga vodom vodom. Popunite rashladni sistem u skladu sa uputstvima proizvođača. Sadržaj boce (300 ml) je dovoljna za 10 litara vode.

Liqui Moly code: 3320 / 20805

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.