Wurth zimska tečnost za pranje vetrobrana -20°C 2Lit.

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

350,00 din.
Postavite pitanje
WU1892332840
Rasprodato

Wurth Tečnost za pranje vetrobrana u zimskim uslovima do -20°C sa zaštitom od smrzavanja sistema za čišćenje vetrobranskog stakla i prednjih svetala. Uklanja nečistoće i masne naslage sa vetrobranskih stakala i farova čime poboljšava vidljivost i vožnju čini bezbednijom. Sprečava stvaranje kristala leda koji mogu uzrokovati prelamanje svetlosti i uticati na bezbednost u vožnji. Ne oštećuje lak, boju, gumene i plastične delove i polikarbonatna stakla prednjih svetala. Prijatan miris limuna. Boja: plava.

Sadržaj: 2 Litra

Kataloški broj: Wurth 1892332840R

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.