Wurth zimska tečnost za pranje vetrobrana koncentrat -60°C 1Lit.

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

350,00 din.
Postavite pitanje
WU5892332840
Na stanju
+

Wurth Tečnost za pranje vetrobrana Ultra je koncentrovano sredstvo za pranje vetrobrana u zimskim uslovima do -60°C sa zaštitom od smrzavanja sistema za čišćenje vetrobranskog stakla i prednjih svetala. Izvanredan, poboljšan efekat pranja: kristalno jasan pogled zimi uprkos stalnom zaprljanju od soli i masnih nečistoća sa puta. Nežno prema materijalima: nije agresivno prema polikarbonatnim staklima, ne nagriza lak i gumu. Pogodno za sva vozila, uključujući i lepezaste mlaznice i lepezasto raspršivanje. Easy-to-clean efekat: podjednako, tanko vlaženje stakla omogućava jednostavno čišćenje. Trajan efekat, pošto se prljavština ne lepi brzo. Prijatan miris grejpfruta. Boja: plava.

Tablica mešanja:

Wurth tečnost Voda Zaštita od smrzavanja °C
koncentrat - -60
2 dela 1 deo -30
1 deo 1 deo -20
1 deo 2 dela -14

Sadržaj: 1 Litar

Kataloški broj: Wurth 5892332840

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.