Shell Winter Screenwash zimska tečnost za stakla -20C 2Lit

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

420,00 din.
SH922
Rasprodato

Visoko kvalitetna Shell zimska tečnost za vetrobransko staklo i farove. Shell zimska tečnost za vetrobranska stakla neće oštetiti hromirane, lakirane, gumene i plastične delove. Bezbedna je za korišćenje kod farova napravljenih od polikarbonata. Shell zimska tečnost za vetrobranska stakla proizvedena je na bazi etanola i ne sadrži metanol. Efikasno odstranjuje prašinu, prljavštinu, masnoću i so. Sprečava smrzavanje i oštećenje sistema za pranje stakla. Ostavlja prijatan miris. Proizvod se ne razblažuje sa vodom, spreman za korišćenje. Koristi se do -20°C.

Sadržaj: 2 Litra.

Proizvođač: Shell AG

Zemlja porekla: EU

Uvoznik: Orbico d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.