Wurth Blic Čistač Tečnost za pranje vetrobrana koncentrat 1:100 32ml

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

110,00 din.
Postavite pitanje
WU089233332
Na stanju
+

Wurth Blic Čistač je visokokoncentrovano sredstvo za pranje vetrobrana u letnjim mesecima. Sadrži specijalne supstance za čišćenje. Meša se sa vodom u odnosu 1:100, 32 ml koncentrata dovoljno je za 3 litra tečnosti za čišćenje. Otklanja insekte, ulje, masnoće, silikon i opasne maglovite slojeve bez ostavljanja tragova. Omogućava kristalno čist vetrobran. Veoma dobra podnošljivost materijala, ne nagriza polikarbonatno staklo, štiti lak i gumu. Prijatan miris breskve. Boja: narandžasta.

Odobreno za Volkswagen TL 52 184

Kataloški broj: Wurth 0892 333 25/100

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.