Sonax Tečnost za pranje vetrobrana sa mirisom limuna koncentrat 1:10 250ml

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

200,00 din.
Imate pitanje?
SX260200
Rasprodato

SONAX koncentrat za pranje vetrobranskog stakla sa citrusnim mirisom.
Letnji koncentrat za čišćenje vetrobranskog stakla i perača farova.

Uklanja prljavštinu od insekata, ulja i silikona. Stvara jasan prikaz bez pruga u sekundi. Kompatibilan sa bojom, gumom i plastikom. Ne izaziva pukotine pod naponom ili slepe mrlje na osetljivim sočivima farova. Takođe idealno pogodan za visokokvalitetne XENON farove i plastična sočiva u prozirnom optičkom staklu. Zahvaljujući efektu protiv kamenca, može se mešati sa vodom iz slavine svih stepena tvrdoće. Pogodan za sve vrste mlaznica. Sa svežim citrusnim mirisom.

Sadržaj: 250ml.

Sonax kataloški broj: 260200

Proizvođač: Sonax GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Atomem SRB d.o.o. Beograd

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.