Sonax Tečnost za pranje vetrobrana u letnjem periodu 5Lit

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

550,00 din.
Postavite pitanje
SX266500
Na stanju
+

Tešnost za čišćenje vetrobranskog stakla i farova u letnjem periodu. Brzo uklanja tragove insekata,ulje,čađ, silikon i masne naslage sa vetrobranskog stakla ili farova. Ne izaziva napukline na farovima, sa antiodsjaj efektom, koji su napravljeni od polikarbonata. Idealno za visokokvalitetne Xenon i LED prednje svetiljke i svetiljke sa optičkim vlaknima. Bez fosfata.

Pakovanje: 5Lit.

Sonax kataloški broj: 266500 - red summer

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.