Sonax Bike čistač bicikala 750ml

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

950,00 din.
SX852400
Na stanju
+

SONAX BIKE je moćno sredstvo za čišćenje, uklanja čak i najtvrdokorniju prljavštinu sa celog bicikla temeljno i na posebno nežan način. Spremni za upotrebu. Pogodan za e-bicikle. Temeljno i nežno čišćenje. Kompatibilan sa svim materijalima na biciklu
SONAX BIKE je pogodan za čišćenje lanca i lančanika. Pogodno za upotrebu u uređajima za čišćenje lanaca. Zaštita od korozije uz redovnu upotrebu.

Upotreba: Poprskajte čistač i ostavite da deluje 5-10 minuta, ne dozvolite da se osuši. Zatim temeljno isperite čistom vodom. Ako je potrebno, ponovite nanošenje i ručno podržite čišćenje mekim sunđerom. Ne koristite uređaj pod visokim pritiskom!

Sonax kataloški broj: 852400

Sadržaj: 750ml.

Proizvođač: Sonax GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Atomem SRB d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.