Sonax Bike sprej za lance bicikala 300ml

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

860,00 din.
SX876200
Na stanju
+

Sonax Bike sprej za lance bicikala ima efekat istiskivanja vode, smanjuje habanje, štiti od korozije.
SONAX BIKE sprej za lance sa EasySpray mlaznicom čisti, dugoročno štiti i podmazuje lance i lančane prstenove bicikala. Omogućava lako kretanje na svim pokretnim delovima. Visoka svojstva puzanja i lepljenja. Smanjuje trošenje, istiskuje vodu i štiti od korozije.

Upotreba: Pre upotrebe protresite posudu. Poprskajte sprej za lanac SONAX BIKE i ostavite da deluje kratko vreme. Zatim obrišite krpom da biste uklonili otpuštenu prljavštinu. Ponovo poprskajte u tankom sloju i obrišite sav višak krpom.

Sadržaj: sprej 300ml.

Proizvođač: Sonax GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Atomem SRB d.o.o. Beograd

Sonax kataloški broj: 876200

Nisu nađene recenzije

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.