Sonax Bike krpa za čišćenje i održavanje bicikala 40x50cm

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

340,00 din.
SX852000
Na stanju
+

SONAX BIKE krpa za čišćenje i negu bicikala, održava i štiti sve delove na biciklu, dermatološki testirano, pogodna za e-bicikle, kompatibilna sa svim materijalima na biciklu, štiti od uticaja okoline i vremenskih uslova.
SONAX BIKE krpa za čišćenje i negu u pokretu i kod kuće. Lagano zaprljanje rama, žica i blatobrana može se brzo ukloniti, istovremeno komponente posebne nege štite od vremenskih uticaja.

Veličina: 40 x 50 cm.

Sonax kataloški broj: 852000

Proizvođač: Sonax GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Atomem SRB d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.