Di Martino ručna penomat boca Alta Foam 2000

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

2.240,00 din.
DM7490
Na stanju
+

Praktična pumpa za stvaranje snežne pjene, pogodna i za upotrebu u profesionalnom sektoru i za čišćenje u domaćinstvu, a i u bilo kojoj drugoj situaciji gde je potrebno penom otopiti i / ili odmastiti prljavštinu.

Njena upotreba se preporučuje za čišćenje kuhinja, prozora, čišćenje unutrašnjosti i karoserije automobila i raznih vozila. Ventil za dugotrajno održavanje pritiska. Čelična šipka. Sigurnosna poluga. Opruge od nerđajućeg čelika AISI 316. Mlaz od snežne pene. Set od 3 mlaznice za formiranje pene. FPM - VITON ® zaptivke.

Zapremina: 2 Litra.

Di Martino kataloški broj: 7490

Proizvođač: Di Martino Italija

Zemlja porekla: Italija

Uvoznik: Atomem SRB d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.