Di Martino boca sa pumpicom za raspršivanje Alta 1000

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

420,00 din.
DM7486
Na stanju
+

Prskalica pogodna za isparljive hemikalija koje se koriste za čišćenje, impregniranje i podmazivanje. ALTA 1000 HERMETIC prskalica je hermetički zatvorena i može se ponovo zatvoriti nakon upotrebe i kompatibilna sa većinom proizvoda na tržištu. Potpuno hermetična,
ON / OFF prsten za raspršivanje. Podesivi mlaz. Okretna glava. Opruge i kugle od nerđajućeg čelika. Skala na boci.

Univerzalna prazna boca sa pumpicom za raspršivanje. Zapremina 1 litar. Visina prskanja 350cm. Daljina prskanja 700cm. Ugao prskanja: 60°.

Di Martino kataloški broj: 7486

Proizvođač: Di Martino Italija

Zemlja porekla: Italija

Uvoznik: Atomem SRB d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.