Armor All Wash & Wax šampon sa voskom 1Lit.

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

540,00 din.
AA24001ENW
Na stanju
+

Čisti, vraća sjaj i štiti u jednom laganom koraku.

Armor All Wash & Wax je idealno sredstvo za pranje između poliranja, jer daje brz podsticaj svim vrstama voskova, dajući visok sjaj lakiranju i održavajući zaštitu od vodenog kamenca. Sadrži karnauba vosak za izgled „tek navoskiranog“. Sigurno za sve automobilske završne boje i karoseriju. Dizajniran da vam uštedi vreme i trud. Formula dvostrukog dejstva temeljno rastvara prljavštinu dok voskom voskira automobil dok perete, kako bi ostavila visoki sjaj.

SAVETI I TRIKOVI: Koji je najbolji način za pranje automobila? Da biste održali automobil u odličnom stanju, očistite ga svake 2-4 nedelje sledećim metodama: Parkirajte automobil na hladnom senovitom mestu. Prvo operite točkove i gume. (Time se izbegava prskanje čiste farbe prljavštinom sa točkova). Operite spoljašnjost automobila od vrha do dna. Operite samo po jedan odeljak kako se pena ne bi osušila pre ispiranja. Očistite i zaštitite unutrašnjost - sedišta, kontrolnu tablu i obloge vrata. Zatim nanesite sjaj i zaštitite svoje gume, obloge i branike. Na kraju očistite staklo. Voskirajte automobil svakih 6-8 nedelja. Iskoristite nadopunu voska između pranja pomoću Armor All Speed Wax Detailing spreja. Ako je površina mutna, izbledela ili ogrebana, koristite polir u boji automobila.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Koristite na hladnom automobilu, po mogućnosti u hladu. Isperite automobil da biste uklonili višak prljavštine. U kantu sipajte tri kapice Armor All Wash & Wax i pomešajte sa vodom. Perite automobil u delovima sunđerom, rukavicom ili peškirom. Ako je vaš automobil jako zaprljan, operite ga u manjim delovima. Auto odmah temeljito isperite vodom. Zatim osušite mekom krpom, peškirom ili jelenskom kožom.

ZA NAJBOLJE REZULTATE: Koristite na hladnoj površini, dalje od direktne sunčeve svetlosti, hladnom vodom.

Armor All kataloški broj: 24001ENW

Pakovanje: 1Lit.

Proizvođač: Armored autogroup UK

Zemlja porekla: Velika Britanija

Uvoznik: Orbital d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.