Martin Cox velika dvostrana mikrofiber krpa 60x90 cm

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.180,00 din.
MCOXMOGG67R
Na stanju
+

Dvostrana mikrofiber krpa visokih performansi. Mikrofiber vlakna su efikasna tako da nije potrebno koristiti sredstvo za čišćenje. Apsorbuje 8 puta više vode od svoje težine. Na jednoj strani su duža vlakna za efikasnije sušenje a na drugoj su kraća vlakna za finiš. Pere se na 40°C bez dodatka omekšivača. Pogodna za profesionalnu upotrebu.

Veličina: 60 x 90 cm

Martin Cox kataloški broj: MOGG67R

Proizvođač: Martin Cox Chamios Finishers Limited, UK

Zemlja porekla: Velika Britanija

Uvoznik: OTG d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.