Castrol LMX Grease 300g.

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

860,00 din.
CA6014
Rasprodato

Castrol LMX Grease je mast za podmazivanje ležaja ugušćena Li-kompleks ugušćivačem. Zahvaljujući kombinaciji baznog ulja i aditiva visokog kvaliteteta Castrol LMX Grease ima vrhunsku mehaničku stabilnost, dobru mazivost i prionljivost, te široki temperaturni opseg primjene od -30C do 170C. Preporučuje se za dugotranjo podmazivanje ležaja motornih vozila.

NLGI 2

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.