Fam FOR 2 4kg.

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

2.330,00 din.
FM6004
Na stanju
+

FOR litijumove višenamenske mazive masti odlikuju se dobrom mehaničkom i oksidacionom stabilnošću, dobrim reološkim svojstvima i odličnom antikorozionom zaštitom. Primenjuju se za podmazivanje kliznih i kotrljajućih ležajeva, kliznih staza, zglobova, elektromotora, mašinskih sklopova u svim industrijskim granama pri umerenim opterećenjima, brzinama i radnim temperaturama. Primenjuju se za podmazivanje motornih vozila, građevinskih mašina, poljoprivredne i rudarske mehanizacije i drugih transportnih uređaja.

ISO L-XCCHA 2; DIN 51525:K 2K-30; SRPS B.H3.634; NLGI 2; Boja: zelena; Tačka kapanja: 190°C; Temperaturni interval primene: -30 do +110°C

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.