Castrol Manual TAF-X SAE 75W90 1Lit.

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.875,00 din.
Postavite pitanje
CA3051
Rasprodato

Više se ne proizvodi, zamenjen je sa Castrol Syntrans 75W90 1Lit.

Castrol Manual TAF-X SAE 75W90 je višenamensko potpuno sintetičko ulje za manuelne menjače i druge zupčanički sklopove (diferencijal, pogonske osovine) putničkih vozila za koje je proizvođač propisao primenu maziva razreda viskoznosti SAE 75W-90 i specifikacije API GL4/5. Omogućava lako rukovanje menjačem pri niskim temperaturama i stvaranje manje štetnih taloga pri višim radnim temperaturama.

API GL 4/5; VW 501 50

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.