Besplatna isporuka

Castrol Transmax Dual 5Lit sintetičko ulje za menjače sa dvojnim kvačilom

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

11.230,00 din.
CA2095
Na stanju
+

Sintetičko ulje za menjače sa dvojnim kvačilom, koje kao fabričko punjenje odobravaju i koriste mnogi proizvođači opreme i automobila, uključujući i GetragFord, Audi, Volvo, Mitsubishi i Chrysler (evropski modeli). Pogodno za primenu kod vozila VW, SEAT i Škoda (6-brzinski) DSG.

VW G 052 529 (za primenu kod vozila Audi); Preporučuje se za upotrebu kod sledećih modela: Ford WSS-M2C-936-A (dvojno kvačilo), Volvo, Chrysler (Evropa), Mitsubishi, Peugeot koji koristi Getrag DCT, VW, Seat, Škoda 6-brzinski menjač sa dvojnim kvačilom (DSG)

Pakovanje: 5Lit.

Proizvođač: Castrol - BP

Nisu nađene recenzije

Proizvođač: Castrol - BP

Zemlja porekla: EU

Uvoznik: Inter Cars d.o.o. Beograd

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.