Castrol Power1 Scooter 2T 1Lit. ulje za dvotaktne motore skutera

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.290,00 din.
CA0421
Na stanju
+

Castrol Power1 Scooter 2T je visokokvalitetno sintetičko motorno ulje sa smanjenim dimljenjem specijalno razvijeno za dvotaktne motore modernih skutera. Njegova jedinstvena Power Protection formula je razvijena da zaštiti izduvni sistem od stvaranja suvišnih naslaga čađi koje vremenom dovode do pada perormansi motora. Stanje izduvnog sistema kod dvotaktnih motora je kritično za performanse motora i brzo propada kod start-stop vožnje, naročito upotrebom nekvalitetnih ulja. Castrol Power1 Scooter 2T namenjen je upotrebi u svim modernim dvotakt­nim motorima skutera. Pogodan je i za motore sa ubrizgavanjem ulja i za pripremu mešavine. Razmera benzina i Castrol Power1 Scooter 2T je najviše 50:1 ili prema preporuci proiz­vođača skutera. Prednosti: Power Protection formula održava izduvni sistem čistim. Low-ash formula pomaže u smanjenju zaprljanja svećica. Odlična deterdžentna svojstva na visokim temperaturama. Kompatibilno sa modernim katalizatorima.

JASO FD; ISO-L-EGD; API TC+

Sadržaj: 1 Litar

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.