Castrol Power1 2T 1Lit. ulje za dvotaktne motore

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

940,00 din.
CA0401
Na stanju
+

Castrol Power1 2T je vrhunsko polusintetičko motorno ulje za dvotaktne motore. Njegova Clean Burn formula ga čini naročito pogodnim za upotrebu u dvotaktnim motorima dajući im vrhunske performanse i čistoću motora. Preporučuje se u svim dvotaktnim motorima motocikala i skutera. Prednosti: Održava čistim i bez naslaga čađi ključne delove motra. Štiti motor i u najtežim uslovima vožnje. Omogućava brz i lagan hladni start. Osigurava nizak nivo dimljenja.

JASO FD, API TC, ISO-L-EGD

Sadržaj: 1Litar.

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.