Brembo Premium DOT 4 0,25Lit. kočiona tečnost

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

230,00 din.
BRL04002
Na stanju
+

Brembo Premium Brake Fluid DOT 4 je sintetička tečnost namenjena za prenos pritiska u hidrauličnim kočionim sistemima i hidrauličnim sistemima kvačila kada je zahtevan nivo DOT 4. Ima izuzetno visoku tačku ključanja (više od 260°C) i niži viskozitet (manje od 1400 cSt). Zadovoljava i u velikoj meri premašuje propisane standarde što garantuje sigurno kočenje. Odgovara vozilima sa ABS-om. Može se mešati sa svim drugim sintetičkim tečnostima sličnog kvaliteta.

Pakovanje: 250ml.

Brembo kataloški broj: L 04 002

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.