Total HBF 4 0,5Lit.

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

450,00 din.
Postavite pitanje
TO4012
Na stanju
+

Total HBF 4 je sintetička tečnost namenjena za prenos pritiska u hidrauličnim kočionim sistemima i hidrauličnim sistemima kvačila kada je zahtevan nivo DOT 4. Total HBF 4 ne sadrži silikon. Ne sme se mešati sa mineralnim tečnostima ili tečnostima koje sadrže silikon. Može se mešati sa svim drugim sintetičkim tečnostima sličnog kvaliteta.

SAE J 1703; ISO 4925; FMVSS 116 DOT4

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.