Meguin sredstvo za krpljenje hladnjaka Radiator Safe 250ml

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

760,00 din.
MG6554
Na stanju
+

Meguin Radiator Safe je disperzija za zaptivanje curenja u sistemima za hlađenje motornih vozila. Radiator Safe pouzdano zaptiva pukotine širine ljudske kose i mala curenja. Disperzija čvrstih materijala je stabilizovana u tečnom nosaču. Koristi se za zaptivanje malih curenja u rashladnom sistemu putničkih i komercijalnih motornih vozila, autobusa i dvotaktnih motora. Takođe je pogodan i za rashladne sisteme sa filterima.

Primena: pre upotrebe protresti bocu. Uključite sistem grejanja. Dok motor radi na radnoj temperaturi naliti sadržaj iz boce u rashladnu tečnost i ostaviti motor da radi još 10 minuta. Sadržaj je dovoljan za 10 litara rashladne tečnosti.

Kataloški broj: Meguin 6554

Proizvođač: Meguin GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Elan d.o.o. Kragujevac

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.