Liqui Moly Kuhler Dichter 150ml. sredstvo za krpljenje hladnjaka

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

640,00 din.
Postavite pitanje
LM20806
Na stanju
+

Mala propuštanja hladnjaka uzrokovana udarima kamena, poroznost i manja oštećenja. Nije lako otkriti kada rashladni sistem stalno gubi vodu. KUHLERDICHTER navedene probleme rešava odmah i potpuno. SVOJSTVA: Hermetički zatvara manja propuštanja hladnjaka. Štiti prostor izgaranja od oštećenja koja može izazvati tečnost za hlađenje. Odgovara rashladnim sastavima sa običnom vodom i antifrizom. Zbog posedovanja odgovarajućih aditiva ne nagriza aluminijumske niti plastične hladnjake. Koristi se za zaptivanje malih naprslina i zazora u rashladnim sistemima putničkih motornih vozila, komercijalnih vozila, autobusa i dvotočkaša. Takođe pogodan za hlađenje sistema sa filterima . UPUTSTVO Promućkati bocu pre upotrebe. Pokrenite sistem grejanja. Sipati sadržaj u rashladnu tečnost dok motor radi na radnoj temperaturi i ostaviti motor da nastavi rad još 10 minuta ili duže (zavisno od zaprljanja). Sadržaj je dovoljan za 10 litara rashladne tečnosti.

Liqui Moly code: 3330 / 20806

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.