Sonax Profiline Glaze OS 02-06 1Lit sjani polir i zaštita

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

3.400,00 din.
SX247300
Na stanju
+

Sonax Glaze OS 02-06 je profesionalni polir za automobile sve-u-jednom koji može ukloniti ogrebotine i vrtloge, vratiti sjaj i pružiti dugotrajnu zaštitu. Ovaj proizvod za auto detajling koji se lako koristi je pogodan i za profesionalne detajlere i za "uradi sam" entuzijaste, i dizajniran je za sve vrste farbanih površina . Jedna od ključnih karakteristika Sonax Glaze OS 02-06 je njegova sposobnost da ispravi nesavršenosti i postigne besprekornu završnu obradu visokog sjaja. Sadrži fine abrazive koji pomažu u uklanjanju manjih ogrebotina i mrlja, što ga čini savršenim rešenjem za korekciju boje. Sonax Glaze OS 02-06 pruža rezultate bez holograma, što znači da neće ostaviti neželjene mrlje ili tragove na površini boje nakon upotrebe, što rezultira završnom obradom poput ogledala.

Pored svoje sposobnosti da poboljša izgled boje, Sonax Glaze OS 02-06 takođe pruža dugotrajnu zaštitu boje vašeg automobila. Sadrži keramičku formulu SiO2 koja za sobom ostavlja izdržljiv sloj zaštite boje na bazi silicijuma koji može da traje do 6 meseci. Ovaj vodoodbojni keramički premaz pomaže da vaše vozilo duže izgleda čisto i sjajno, tako što je otporan na prljavštinu i nečistoće. Sve u svemu, Sonax Glaze OS 02-06 je zgodan i efikasan način da zaštitite i obnovite farbu na vašem automobilu. Štedi vreme i trud pružanjem višestrukih prednosti u jednoj formuli lakoj za upotrebu i pogodan je i za profesionalce i za entuzijaste „uradi sam“.

Pakovanje: 1 Litar

Sonax kataloški broj: 247300

Proizvođač: Sonax GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Atomem SRB d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.