Busy Dual USB brzi punjač telefona za auto 2,4A bez kabla 50713

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

390,00 din.
BY50713
Na stanju
+

Istovremeno brzo punjenje : Za razliku od normalnih punjača za automobile gde samo jedan port daje brzo punjenje ovaj puni bilo koja dva uređaja pri 12V / 2,4A. Tako možete istovremeno puniti pametni telefon i tablet ili 2 pametna telefona ili 2 tableta .
Pametno punjenje  : Ugrađeni inteligentni pametni IC brzo i lako identifikuje povezane mobilne uređaje kako bi pružio optimalnu efikasnost punjenja do 2,4 A preko svakog porta nezavisno.
Vrhunska završna obrada od karbonskih vlakana :  Nova generacija završnih slojeva od karbonskih vlakana u kompaktnom dizajnu kućišta - savršeno se uklapa u vaše plišane enterijere automobila. Savršeno će se uklopiti u utičnicu za punjenje.
Sigurnosne funkcije:  Ugrađena Smart IC štiti vaše uređaje od prekomerne struje, pregrevanja i prekomernog punjenja.

Ulazni napon: DC12V-24V
Izlazni napon: DC5V
Punjenje: 2,4A
Kompatibilan je sa mobilnim telefonima i drugim digitalnim uređajima.

Busy kataloški broj: 50713

Proizvođač: BUSY Mobile Accessories

Zemlja porekla: Kina

Uvoznik: Atomem SRB d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.