Liqui Moly Tar Remover sprej 400ml za čišćenje smole i katrana

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

580,00 din.
Postavite pitanje
LM1600
Na stanju
+

Odstranjivač smole je izuzetno efikasan spoj solvenata za odstranjivanje smole i mrlja katrana sa motornih vozila, kampera, motocikala, bicikla i alata, itd. Ne oštećuje auto lak. Za odstranjivanje svih onečišćenja kao što je katran, asfalt, masne mrlje, ali i sveže mrlje boje, itd. Može se koristiti na svim vozilima. Ne koristiti na polikarbonatskim plastikama ili na akrilnim staklima.

Pakovanje: sprej 400ml.

Liqui Moly kataloški broj: 1600

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.