Liqui Moly Kunststoff čistač spoljne plastike 250ml.

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.020,00 din.
LM1552
Na stanju
+

Liqui Moly "Like new" Plastic Care za svu spoljnu crnu plastiku u automobilskom sektoru. Štiti, održava i poboljšava izgled izuzetno izbledelih plastičnih delova na spoljnoj strani vozila. Osigurava sveobuhvatnu obradu plastike u jednoj operaciji. Pruža optimalnu zaštitu od agresivnih uticaja okoline i UV zračenja. Sadrži silikon.

Upotreba: Tamo gde su kontaminirani, prethodno očistite delove. Pre upotrebe snažno promućkajte bocu. Zatim nalijte na meku krpu, tkaninu ili podlogu za poliranje i nanesite tanko i ravnomerno pod laganim pritiskom. Ostavite da se proizvod površinski osuši, a zatim utrljajte ili polirajte. Ako se nanese na susedne komponente, odmah ih uklonite vlažnom krpom. Ne koristiti na unutrašnjosti vozila ili na mekoj plastici. Redovna primena rezultiraće optimalnom negom i izgledom.

Pakovanje: 250ml.

Kataloški broj: Liqui Moly 1552

Proizvođač: Liqui Moly GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Liqui Moly d.o.o. Svilajnac

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.