Armor All čistač felni 710ml

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

860,00 din.
AA34710ML
Na stanju
+

Izuzetno gusta formula koja bezbedno i lako uklanja kočionu prašinu, prljavštinu i nečistoće. Prianjajuća formula se omogućuje sredstvu da se drži na površini točka, omogućavajući joj dovoljno vremena da razgradi i ukloni kočionu prašinu, prljavštinu i onečišćenje felne sigurno i lako. Menjanje boje: pojavi se ljubičasta kada se aktivira. Sigurno za sve fabričke i naknadno farbane felne. Bez kiselina i pH neutralan.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Prskajte ravnomerno, potpuno pokrivajući površinu točka. Ostavite da se namače približno 5 minuta, ne više od 10 minuta. Ne dozvolite da se osuši! Dobro isperite čistom vodom. PAŽNJA: Kako se proizvod suši, višak će oticati sa dna točka i može ostaviti beli trag na gumi. ZA NAJBOLJE REZULTATE: Ponovo nanesite Armor All Wheel Cleaner i po potrebi protrljajte četkom ili krpom. Za završnu obradu kao iz izložbenog salona osušite mekom krpom, peškirom ili jelenskom krpom kako biste sprečili pojavu vodenih mrlja.

Armor All kataloški broj: 34710ML

Pakovanje: 710ml.

Proizvođač: Armored Autogroup UK

Zemlja porekla: Velika Britanija

Uvoznik: Orbital d.o.o. Beograd

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.