Sonax Sredstvo za čišćenje felni 1Lit

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

890,00 din.
SX430341
Rasprodato

Brzo i lako uklanja prljavštinu sa svih felni od čelika i legura od kočione prašine i prljavštine. Njegova redovna upotreba sprečava razvoj nataložene prljavštine. Formulacija bez kiseline je posebno blaga i kompatibilna sa svim delovima od plastike, boje i metala. Čistač felni SONAX brzo i lako uklanja tipična zagađenja kočionom prašinom i prljavštinom sa svih čeličnih, aluminijumskih i felni od lakih metala. Za tvrdokornu prljavštinu koristite Sonax četku za čišćenje felni.

Pakovanje: 1 Litar

Sonax kataloški broj: 430341

Proizvođač: Sonax GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Atomem SRB d.o.o. Beograd

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.