Tunap 398 sprej protiv glodara 250ml

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.550,00 din.
TUMP04398025AB
Rasprodato

398 Sprej Protiv Glodara

Efikasno štiti od ugriza glodara u području motora. Životinje se drže dalje od vozila specifičnim mirisom proizvoda i njegovom lepljivom konzistencijom. Efekat traje cca. 2 meseca.
Svojstva: Sadrži specifične mirise koji smetaju glodarima. Zaštita i očuvanje gumenih delova u oblasti motora, kao što su osovinske i upravljačke manžetne, creva za kočnice i vodu za hlađenje i električni kablovi. Otporan na prskanje i slanu vodu. Otporan na visoki pritisak.
Područje primene: Za zaštitu od ugriza glodara u području motora.
Instrukcije: Koristite samo kada je motor hladan i električni sistem je isključen. Jednako raspršite po površini motora. Ostavite da se osuši 10 minuta. Ponavljanje primene cca. svaka 2 meseca i nakon pranja motora.

Pakovanje: sprej 250ml.

Tunap kataloški broj: 04398025AB

Proizvođač: Tunap Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Technolub d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.