K2 Antimarten sprej protiv glodara 400ml

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.190,00 din.
K2K199
Na stanju
+

Visoko efikasan sprej za automobile i druge objekte za zaštitu od kuna, glodara i mačaka koji borave u blizini motora radi zagrevanja i progrizavaju različite žice, kablove ili tapacire ispod haube, itd. Specijalna mešavina esencijalnih ulja neprijatna životinjama a primetna samo njima. Proizvod prilikom nanošenja stvara jedinstveni zaštitni sloj otporan na toplotu i vremenske uslove, čime se obezbeđuje dugotrajna zaštita. Može se koristiti na plastičnim delovima, zaštićenim električnim sistemima, kod kuće, u potkrovlju ili podrumu.

Pakovanje: sprej 400ml.

K2 kataloški broj: K199

Proizvođač: Melle Sp. z o.o. Poljska 

Nisu nađene recenzije

Proizvođač: Melle Sp. z o.o. Poljska 

Zemlja porekla: Poljska 

Uvoznik: Orbital d.o.o. Beograd

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.