Motul Engine Stop Leak aditiv protiv curenja ulja 300ml

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

2.070,00 din.
MOT108121
Na stanju
+

MOTUL ENGINE OIL STOP LEAK je dizajniran za upotrebu u svim tipovima četvorotaktnih, benzinskih i dizel motora, atmosferskih motora ili turbopunjača, sa ili bez katalizatora, koji koriste sve tipove goriva. MOTUL ENGINE OIL STOP LEAK efikasno zaptiva kritična mala curenja, propuštanja i ispuštanja ulja. Radi brzo i lako u svim zatvorenim petljama kojima cirkuliše ulje. Bazirano na visoko efikasnom paketu aditiva koji sprečava gubitak motornog ulja putem curenja. Održava dihtunge motora fleksibilnim i zaustavlja curenje ulja kroz zaptivke. Kompatibilno sa svim mineralnim i sintetičkim motornim uljima. Preporučuje se za upotrebu u putničkim automobilima, komercijalnim vozilima ... itd. i svim motorima sa zatvorenim petljama za cirkulisanje ulja.

Sadržaj: 300ml.

Motul kataloški broj: 108121

Proizvođač: Motul Francuska

Zemlja porekla: Nemačka

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.