K2 Stop leak oil aditiv protiv curenja ulja 50ml

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

480,00 din.
Postavite pitanje
K2511
Na stanju
+

K2 Stop Leak Oil je izuzetno visoko koncentrovani aditiv za sprečavanje curenja ulja. Pogodan je za sve vrste motora sa unutrašnjim sagorevanjem (benzin, dizel, LPG), menjače, transmisije i hidraulične sisteme mašina. Vraća elastičnost i originalne parametre istrošenih zaptivača. Može se mešati sa mineralnim, polusintetičkim i sintetičkim uljima. Sadrži paket dragocenih aditiva za zaštitu motora. Ne povećava emisiju čestica. Potpuno bezbedan za katalitičke pretvarače i motore opremljene sa DPF. 

Uputstvo: 1. Sipajte ceo sadržaj u toplo (ne na potpuno vruće) motorno ulje. 2. Uključite motor i ostavite ga na praznom hodu minimum 15 minuta nakon dostizanja radne temperature. 3. Većina propuštanja nestaje u roku od nedelju dana ili 1000 km pređenih kilometara (u slučaju vozila). Jedna bočica je dovoljna za 4 litra motornog ulja. Čak ni dvostruko predoziranje nije štetno.

Pakovanje: 50ml.

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.