STP Petrol Treatment čistač benzinskih sistema 200ml

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

380,00 din.
STP51200EN
Na stanju
+

STP® Petrol Treatment održava sistem za dovod benzina čistim. Sprečava stvaranje naslaga u sistemu goriva, štedi gorivo, smanjuje emisiju izduvnih gasova. STP® Petrol Treatment je dizajniran da pomogne u smanjenju potrošnje goriva i emisija održavajući sistem za dovod goriva čistim od štetnih naslaga.

UPUTSTVO: Jednostavno dodajte u rezervoar za gorivo na svakih 1500 km.
STP® Petrol Treatment pogodan je za sve klasične / moderne motore i katalitičke pretvarače.
Redovna upotreba STP® Petrol Treatment sprečiće nakupljanje naslaga, gume i štetnih prljavština u sistemu za dovod goriva.

STP kataloški broj: 51200EN

Pakovanje: 200ml.

Proizvođač: Armored Autogroup Ltd. Velika Britanija

Zemlja porekla: Velika Britanija

Uvoznik: Orbital d.o.o. Beograd

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.