Motul aditv za čišćenje benzinskih sistema goriva 300ml

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.890,00 din.
MOT108122
Na stanju
+

MOTUL FUEL SYSTEM CLEAN je dizajniran za upotrebu u svim tipovima benzinskih motora sa ubrizgavanjem ili karburatorima, atmosferskih motora ili turbopunjača sa ili bez katalizatora, koji koriste sve vrste benzina. MOTUL FUEL SYSTEM CLEAN efikasno čisti prljavštinu i začepljenja koja se mogu pojaviti duž celog sistema goriva: • kondenzacija u sistemu za gorivo • začepljenje u karburatoru • zaprljanost mlaznice injektora • zaprljanost komora za sagorevanje i ulaznih ventila. MOTUL FUEL SYSTEM CLEAN pruža savršeno podmazivanje tokom postupka čišćenja i sprečava taloženje uklonjenih mikročestica.

Sadržaj: 300ml.

Motul kataloški broj: 108122

Proizvođač: Motul Francuska

Zemlja porekla: Nemačka

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.