Wynns aditiv za čišćenje dizni dizel motora Injector Cleaner for Diesel Engines 325ml

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

830,00 din.
WY51668
Na stanju
+

Wynn's Injector Cleanner je višenamenski tretman za gorivo koji poboljšava performanse motora, smanjuje emisiju crnog dima i održava čistoću sistema za ubrizgavanje goriva dizel motora.Čisti dizne i obnavlja pravilno raspršivanje goriva. Poboljšava kvalitet paljenja i sagorevanja dizel goriva. Olakšava hladan start motora. Smanjuje karakterističnu buku kod dizela i količinu čestica čađi. Smanjuje emisiju crnog dima. Čisti i štiti od rđe i korozije kompletan sistem za gorivo. Podmazuje pumpe i dizne i nadoknađuje nedostatak podmazivačkog svojstva goriva sa niskim sadržajem sumpora. Sprečava zaprljanje (blokadu) filtera za gorivo.

Primena: Preporučuje se za sve dizel motore sa i bez turbopunjača. U slučaju pojačane buke pri radu dizel motora, otežanog starta, pojačanog crnog dima u izduvnim gasovima, lošeg funkcionisanja pumpe i dizni i povećane potrošnje goriva.

Upotreba: Sipati Wynn’s Injector Cleaner for Diesel Engines u dizel gorivo, preporučljivo pre punjenja rezervoara. Doziranje za redovno održavanje: 1 bočica od 325ml na svakih 4.000km. U slučaju zaprljanih dizni i pojačanog crnog dima u izduvnim gasovima: po 1 bočica od 325ml na prva tri punjenja rezervoara, zatim nastaviti sa doziranjem za redovno održavanje.

Kataloški broj: Wynns W51668

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju