Wunder Baum

Wunder Baum

WUNDER-BAUM® mirisne jelkice su prepoznatljivi osveživači automobila. Ovi osveživači specifičnog oblika dominiraju na tržištu auto-osveživača već preko 50 godina. Oblik jelkice je zaštićen patent, a proizvod se pojavljuje u preko četrdeset različitih mirisnih nota. Kompanija je osnovana 1952. godine i do danas je pod upravom istog čoveka. Iako se operacije kompanije vode na svih pet kontinenata (gotovo da i nema teritorije na kojoj ne postoje mirisne jelkice), centrala kompanija je i danas na mestu gde je davno započela komercijalna proizvodnja, u mestu Watertown, država Njujork, u SAD. Proizvodnja u Evropi uspostavljena je od 1964. godine. Od početka devedesetih godina do današnjih dana WUNDER-BAUM® mirisna jelkica postaje ne samo veoma popularan brend, već i simbol osveživača u automobilu odnosno uobičajena sitnica koja nas vezuje za unutrašnjost automobila. Zato se ovaj proizvod pojavljuje u brojnim filmovima, TV emisijama, crtanim filmovima, novinskim fotografijama, da bi asocirao na automobil – mesto na kojem ga svakodnevno susrećemo.

WUNDER-BAUM® je sponzor nekoliko značajnih timova u oblasti auto-moto sporta, kao što su Porsche-Motorsport u Nemačkoj, Mike Olsen tim na NASCAR trkama u SAD, Formula 3 u Italiji.

Osim mirisnih jelkica, asortiman kompanije obuhvata još nekoliko desetina različitih osveživača vazduha, i to ne samo u automobilima i drugim vozilima, već i za osvežavanje vazduha u prostorijama. WUNDER-BAUM® mirisne jelkice su lider na tržištu i neosporno su kvalitetnije od svih konkurentskih proizvoda, kopija i imitacija, jer jedine obezbeđuju kombinaciju neobično intenzivnog, a pri tom diskretnog i nenametljivog mirisa. Proizvedene su isključivo od visoko kvalitetnih materijala koristeći prirodne i industrijski razvijene mirisne note neškodljive po zdravlje. Dostupno je preko četrdeset zanimljivih mirisnih nota koje su Vaš saveznik u automobilu, u kancelariji, kod kuće. Trajanje emitovanja mirisne note je osam nedelje, što je još jedna od originalnih karakteristika kvaliteta ovih mirisnih jelkica.

The Tree design and WUNDER-BAUM® are trademarks of Julius Sämann Ltd.