Fam Maxtemp 250K 4kg.

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

78.660,00 din.
Postavite pitanje
FM6984
Na stanju
+

Maxtemp 250K je sintetička visokotemperaturna maziva mast glatke strukture. Primenjuje se za dugotrajno podmazivnje jako opterećenih kliznih i kotrljajućihležajeva za radne temperature do 220ºC, a kratkotrajno do 250ºC. Dobri efekti podmazivanja se postižu za ležajeve sa maksimalnim brojem obrtaja od n =1500 min¯¹ i za vrednosti Dxn =350 000. Primenjuje se za podmazivanje ležajeva tekstilnih mašina, mašina za preradu plastike, pekarskih peći, uređaja za lakiranje, peći za pečenje u keramičkoj nemetalnoj industriji. Podmazivanje je dobro i u prisustvu vlažne sredine, slabo alkalne i slabo kisele sredine. Poseduje dobru termičku i oksidacionu stabilnost i dobru zaštitu od korozije. Otporna je na toplu i hladnu vodu.

ISO L-XBGIB 2; DIN 51 502:KEPF 2T-25; NLGI 2; Boja: crna; Tačka kapanja >300°C; Temperaturni interval primene: -25ºC do +220ºC.

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.