Elf Moto Chain Paste mast za podmazivanje lanaca 250ml

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

880,00 din.
EL201304
Na stanju
+

ELF MOTO CHAIN PASTE je mazivo za lance motocikala veoma visokih performansi. Posebno je formulisano za optimalno podmazivanje u najtežim uslovima.

Korišćenje ELF MOTO CHAIN PASTE produžava životni vek lanca. ELF MOTO CHAIN PASTE pokazuje veoma dobru otpornost na smicanje za maksimalnu zaštitu lanca. Mast pruža maksimalnu zaštitu od korozije lanca. ELF MOTO CHAIN PASTE je nerastvorljiv u vodi, čak i slanoj. Tanak sloj ELF MOTO CHAIN PASTE je dovoljan.

NLGI: 1

Kataloški broj: Elf 201304

Pakovanje: tuba 250ml.

Proizvođač: Total-Elf Lubrifiants Francuska

Zemlja porekla: EU

Uvoznik: Total Serbia d.o.o. Beograd

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.