Besplatna isporuka

Fam Famol HT 0,8kg.

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

4.100,00 din.
FM6911
Na stanju
+

Famol HT je visokotemperaturna maziva pasta, primenjuje se za podmazivanje pokretnih i nepokretnih elektro kontakata, kao što su električne sklopke, prekidači, rastavljači i dr. Primenu nalazi i za podmazivanje zavrtanjskih sklopva u cilju sprečavanja zapeknuća na ekstremno visokim radnim temperaturama, do 1100°C. Famol HT je maziva pasta na bazi čvrstih mazivih dodataka u sintetičkom ulju. Odlikuje se izuzetnom hemijskom i termičkom stabilnošću. Otporna je na vodu i vlagu. Boja: BAKARNA.

FAM FSP-240370; NLGI 2; Boja: bakarna; Tačka kapanja: >300°C; Temperaturni interval primene: -30°C do 1100°C.

Proizvođač: Fabrika maziva A.D. Kruševac

Zemlja porekla: Srbija

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.