Fam For 2 HZ 0,4kg.

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

470,00 din.
FM6202
Rasprodato

For 2 HZ mast za homokinetičke zglobove je litijumova maziva mast na bazi EP aditiva i čvrstih mazivih dodataka koji povećavaju sposobnost mazivog filma u delu nošenja visokih specifičnih opterećenja i obezbeđuju sigurnost mazivog sklopa u slučaju kada je otežano redovno domazivanje. Kompatibilna je sa elastomerima. Maziva mast je prvenstveno na menjena za podmazivanje homokinetičkih zglobova, kamiona i putničkih vozila. Može se primenjivati za podmazivanje opterećrnih valjkastih i kliznih ležajeva, kliznih staza, zglobova, vretena, zupčastih spojnica i drugih mazivih sklopova koji rade u uslovima visokih opterećenja.

ISO L-XCCHB 2; DIN 51502 : KPF 2K-30; Z.St.9.55580 klasa II/Mast II odobrena za prvu ugradnju.; NLGI: 2; Boja: crna; Tačka kapanja: >190°C; Temperaturni interval primene : -30ºC do +130ºC.

Proizvođač: Fabrika maziva A.D. Kruševac

Zemlja porekla: Srbija

Nisu nađene recenzije

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.