Valvoline Multipurpose Grease Lithium NLGI 3 višenamenska litijumova mast 800g

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

750,00 din.
VA6011
Na stanju
+

Valvoline višenamenski litijumova NLGI 3 gradacije je konvencionalna litijumova mast formulisana na bazi mineralnih ulja. Mehanički stabilna i lako pumpabilna zbog svoje glatke konzistencije, ova višenamenska litijumova mast je pogodna za upotrebu u normalnim temperaturnim uslovima i u širokom rasponu mesta primene (obični i kliznii ležajevi...). Primenjuje se u automobilskoj i u drugim industrjama.

ISO L-XCCHA 3; DIN 51525:K 3K-30; SRPS B.H3.634; NLGI 3; IVECO T.U.18-1810 klasa I; Z.St.9.55580 klasa I/mast I; Boja: plava; Tačka kapanja: 190°C; Temperaturni interval primene: -30 do +110°C

Pakovanje: 800g.

Proizvođač: Ellis Enterprises East d.o.o. Affiliate of Valvoline Kruševac

Zemlja porekla: Srbija

Nisu nađene recenzije

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.