Total Multis EP 2 višenamenska mast 1kg

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.200,00 din.
TO6001
Na stanju
+

MULTIS EP 2 je prava višenamenska mast, formulisana za podmazivanje opterećenih kliznih, kugličnih i valjkastih ležajeva za točkove, univerzalne spojeve, šasija i različitih primena u uslovima udara i vibracija kod transportne, poljoprivredne i terenske opreme, u vlažnim, prašnjavim i/ili suvim radnim uslovima.

DIN : DIN 51502 KP2K-25; ISO : ISO 6743-9:L-XBCEB 2; NLGI : 2

Pakovanje: 1kg.

Proizvođač: Total-Elf Lubrifiants Francuska

Zemlja porekla: EU

Uvoznik: Total Serbia d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.