Exol Traktorol U11 SAE 85W 4Lit.

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.210,00 din.
Postavite pitanje
EX2504
Na stanju
+

Exol Traktorol U11 fluid specijalnih karakteristika prilagođen je zahtevima konstruktora traktorskih transmisionih i hidraulučnih sistema. Svrstava se u grupu traktorskih ulja sa oznakom TOU* Tractor Oil Univesal. Preporučuje se za podmazivanje transmisija, mokrih kočnica i hidrauličnih sistema traktora John Deere, Ford New Holland, White Farm and Deutz.

API GL-4; John Deere J20C, J20D; Masey Ferguson M1135

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.