Elf Elfmatic G3 1Lit.

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

670,00 din.
Postavite pitanje
EL3031
Na stanju
+

Elf Elfmatic G3 je fluid za automatske menjače i hidraulične sisteme svih savremenih vozila. Namenjen je za podmazivanje automatskih menjačkih kutija, spojnica, konvertora i upravljačkih kutija. PRIMENA: Preporučuje se za sve automatske menjače i hidraulične sisteme u kojima je proizvođač predvideo upotrebu. PREDNOSTI: Visoki komfor pri šaltovanju. Vrlo visoka termička stabilnost, visok nivo antioksidansa i detergenta omogućuje stabilne performanse tokom dugog vremena. Sprečava se stvaranje taloga, depozita i lakova. Specijalna svojstva trenja daju kontrolu proklizavanja:l ako i meko šaltovanje menjača. Dodatak specijalnih aditiva omogućuje pravilan odnos dinamičkog i statičkog koeficijenta trenja koji varira sa promenom brzine. Visoke osobine zaštite od trenja, korozije i pene. Perfektno je kompatibilan sa elastomerima i obojenim metalima – bakrom, mesingom … Poseduje vrlo visok indeks viskoznosti. Tečljiv je na niskoj temperaturi što osigurava lak start pri hladnom vremenu. Precizno automatsko šaltovanje i pri malim brzinama. Niska tačka tečenja.

GM DEXRON III; MAN 339 Type Z-1, MAN 339 Type V -1; MB Approval 236.5 i 236.9; VOLVO 97341; VOITH H 55.633535; ZF TE-ML 04D , 09 , 14A , 17C; BMW Groupen 32-5.0 partie A; FORD MERCON

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.