Castrol MTX Full Synthetic 75W-140 1Lit sintetičko ulje za menjače motocikala

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

2.240,00 din.
CA3271
Na stanju
+

Castrol MTX potpuno sintetičko ulje za menjač SAE 75W140, razvijeno za sve motocikle visokih performansi opremljene posebnim menjačem, takođe za pogonska vratila za koje je navedeno API GL5 mazivo.

Castrol MTX FULL SINTHETIC nudi visok nivo zaštite u ekstremnim uslovima rada.
Odlične performanse protiv habanja čak i kada su izložene ekstremnom opterećenju, visokim temperaturama i teškim uslovima rada.
Komponente ovog ulja za menjače koje smanjuju trenje nude povećanu zaštitu od habanja, smanjene temperature ulja za menjač i optimalne performanse.
Olakšana promena brzina. Značajno smanjuje buku iz pogona.
API GL 5
SAE 75W140
pogodan za hipoidne pogone
Napomena:
Nije pogodno za oldtajmer menjače ili pogonska vratila!

Pakovanje: 1Lit.

Proizvođač: Castrol - BP

Zemlja porekla: EU

Uvoznik: Sanel d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.