Repsol 4T Moto Sport 20W50 1Lit. polusintetičko ulje za motocikle

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.060,00 din.
Postavite pitanje
RP0501
Na stanju
+

Repsol 4T Moto Sport SAE 20W50 je polusintetičko ulje i perfektan je izbor za četvorotaktne motore. Odlikuje se visokom termičkom stabilnošću i viskozitetnim karakteristikama koje omogućavaju startovanje motora na svim temperaturama okoline. Zato je Repsol Moto Sport 4T perfektno mazivo za motore koji su noću parkirani na ulici ili za motore koji se voze u predelima sa velikim temperaturnim promenama. Naravno, obezbeđuje optimalno podmazivanje delova motora i smanjuje habanje.

API SL, JASO T903:2011 MA2

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.