Repsol 4T Moto Rider 10W40 1Lit. ulje za motocikle

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

930,00 din.
Postavite pitanje
RP0541
Na stanju
+

Repsol 4T Moto Rider SAE 10W40 Premium Mineral je ulje za 4T motore sa niskim, srednjim i visokim cilindričnim kapacitetom. S obzirom na njegovu specifičnu kompoziciju Repsol Moto Rider je posebno pogodan za vožnju na dugim relacijama, kroz najrazličitije uslove eksploatacije, bez potrebe da se brine o gubitku performansi ili habanju različitih komponenti motora. Pruža dobro trenje na diskovima kvačila, sprečavajući klizanje i prevremeno habanje u sistemima podmazivanja motora.

API SL; JASO T 903:2011 MA & MA2

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.