Repsol 4T Moto Racing 10W60 1Lit. sintetičko ulje za motocikle

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.230,00 din.
Postavite pitanje
RP0501
Na stanju
+

Repsol 4T Moto Racing SAE 10W60 je idealno sintetičko mazivo za četvorotaktne motore veoma visokih performansi. Formulacija garantuje maksimalnu zaštitu svih delova motora, naročito kvačila i menjača. Efikasno smanjuje trenje pokretnih elemenata motora, održavajući maksimalnu snagu. Tehnologija je potvrđena u različitim uslovima vožnje, pokazujući izuzetne performanse. Pogodno je za „on-road“ i „off-road“ motore.

API SN; JASO T903:2016 MA2

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.